Wie is Anneke

Ik ben geboren en getogen in het mooie Drenthe hier heb ik met alle plezier gewoond, nadat ik mijn man heb ontmoet en we getrouwd zijn, zijn wij uiteindelijk in Onnen gaan wonen.

We wonen nu 28 jaar in Onnen en hebben hier onze kinderen zien opgroeien, daarnaast zijn we ook opa en oma waar wij erg van genieten. Naast alle gezelligheid met de kinderen, vind ik het ook fijn om te sporten of te wandelen en van de prachtige omgeving te genieten.

Zo’n 25 jaar geleden ben ik begonnen met het opvangen van 1 kindje, dit beviel zo goed dat er snel meer volgden. Om de opvang professioneel te maken en meer te leren over de ontwikkeling van kinderen en hoe hier zo goed mogelijk aan bij te dragen en dit te stimuleren heb ik de opleiding Helpende Welzijn behaald. Daarnaast in de loop der jaren verschillende cursussen en trainingen gedaan waaronder het KIKI certificaat. Daarnaast ben ik in het bezit van het kinder-EHBO diploma, hier doe ik jaarlijks de herhaling voor.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche en om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik workshops.

Anneke is ook lid van gastouderbureau Shared Care.

Tot op de dag van vandaag doe ik dit werk nog steeds met alle liefde en plezier.

Ik ben zelf een enthousiaste, actieve, gedreven en vrolijke gastouder die de kinderen een veilig thuis wil geven en waar de kinderen met plezier zich volop kunnen ontwikkelen door zichzelf te mogen zijn.

annekesopvang_logo
logo van Kennis Netwerk gastouderopvangsharedcare-gastouderbureau

Anneke’s opvang


Dorpsweg 60
9755 PE Onnen

Telefoon: 06-11056747
Email: info@annekesopvang.nl

KVK nr. 70373949